Over mij

Willeke de Wit

Mijn kracht is invoelen, creativiteit ! Geloof en vertrouwen in het eigen kunnen van mensen, in liefde , in geduld en veel spelen. Iets doorprikken, aan het licht brengen. Het steeds om kunnen denken en nieuwe mogelijkheden zien. Het kunnen schilderen en vertalen van een beeld.
 
Ik ben geboren in een gezin met 7 kinderen. Daar mocht ik de nodige trauma’s meemaken waardoor ik goed toegerust ben voor dit werk. Ik was altijd al hooggevoelig en helder wetend. Als kind van 6 jaar zei ik al: “Wat hebben we een mooi gezin uitgekozen waar we heel veel kunnen leren.” Door alles wat ik meemaakte ontstond er een blijvende drijfveer om het leven op aarde te willen kennen in al zijn facetten. Ik raakte nieuwsgierig hoe mensen in elkaar zitten, wie ze zijn, van waaruit ze handelen, waar ze vandaan komen en wat ze meegemaakt hebben. Zocht altijd van jongsaf aan de boodschap achter de emotie.
 
Niet verwonderlijk dat ik met kinderen ben gaan werken op scholen en kdv.
Waar ik ook kwam ik trok altijd de kinderen aan met speciale behoeften of uit extreme gezinnen waarin moord en zelfmoord zich liet zien.
 
Een rede om me te verdiepen bij de kleine Tiki wat mijn schilderen aan zetten en waar ik in een totale transformatie kwam waarbij ik 9 maanden niet sliep. Stimulans om nu alles open te gooien en op te halen wat in me zat.
 
Ik ging de Tzolkin bestuderen en vond de weg naar de school van Ascensie/ medicijnwiel bij Jan Pieter Schreur.
Er opende zich een nieuwe weg voor mij; waarin ik mijn energie kon verhogen door alles aan te gaan wat ik tegen kom, de vreugde en de pijn. Het leren omgaan en genieten van verscheidenheid, het zien waar iedereen is in zijn ontwikkeling. Mijn manier zoeken om dit te kunnen duiden, uitbeelden en terug te geven. Een hernieuwde weg terug naar de natuur, met al zijn antwoorden in zichzelf. Een weg van magie die je mag lopen met verwondering en die zich zelf laat zien mits je je openstelt. Het is een vorm van overgave en het bracht mijn leven verder in een stroomversnelling. Het was de weg naar en tijdens het ontstaan van het Elfenspel. En het tweede spel wat bijna uit is: het oerkrachtenspel.
 
Mijn levensopleiding heb ik verdiept met modern opstellen, opstellen voor kind en gezin en mediumschap en transhealing.
Ik heb dit leven afgesproken om alles om te zetten wat ik in honderden levens niet kon omdat simpelweg de energie niet hoog genoeg was. En ik houd van de magie die ik tegen kom in mijn werk. Voel me gedragen en gesteund om dit pad in al zijn facetten te leven.
 
Mijn ontwikkeling is nog lang niet gestopt en ik voel zoveel liefde om dit te mogen delen in workshopsdagen, les geven, individuele sessies, drumcircels en helingen in de natuur.
 
Willeke de Wit (1966)
Sluit Menu