Workshops, trainingen en bijeenkomsten

Ik organiseer regelmatig trainingen om te leren begeleider te worden van het Elfenspel maar geeft ook regelmatig trainingen om je met het elfenspel te verdiepen zie de mogelijkheden op facebook of vraag naar de diverse  mogelijkheden.

Er zijn 3 mogelijkheden.

Level 1, de Trol – Openen van het verborgene

Op deze eerste cursus dag richten we ons op onze verborgen patronen en lagen zodat we die vervolgens ook bij anderen kunnen aanraken. Het is een begin van toegang krijgen tot het magische veld wat wij de blauwdruk noemen. Er is kennisoverdracht over de blauwdruk, de elementen, maar ook over de basisregels en rollen van het spel. Je ontvangt een boekje met de verschillende elementen en een activatie die je toegang geeft tot de blauwdruk.

Inhoud trollen cursus – 1ste graad

 • Trollenactivatie + oefeningen
 • Uitleg blauwdruk, elementen en rollen (boekje)
 • Uitleg elfenspelregels (live spelen)
 • 3 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

Prijs en opgave

 • Kosten voor de cursus: € 125,- (inclusief extra boekje)

 

Level 2, de Draak – Vergroten van draagkracht

Deze tweede dag gaat voornamelijk over een expansie van draagkracht. De groep bepaald de omvang van het spel, maar de begeleider zal vertrouwt moeten zijn in dat veld. Zodat hij of zij overal gemakkelijk in kan stappen, als het even vastloopt. Daarom gaat deze dag over dragen en leren we het werk te doen, wat gedaan mag worden voor resultaat. We delen op deze dag iets over de voorouderlijnen, en een activatie voor vergroten van je draagkracht.

Inhoud Draken cursus – 2de graad

 • Drakenactivatie + oefeningen
 • Uitleg draagveld, windrichtingen en krachten (boekje)
 • Uitleg elfenspelregels (live spelen)
 • 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

Prijs en opgave

 • Kosten voor de cursus: € 150,- (inclusief extra boekje)

 

Level 3, de Elf – Dansen in het collectieve veld

De derde dag gaat over leren de groep het werk laten doen. En als een elf er doorheen te dansen. Hier leer je gebruik te maken van bestaande velden, en dragen we manieren over om op een luchtige manier het spel te spelen. Dan kunnen we grotere werelden betreden, en collectieve dingen worden opgelost. We delen hier informatie over de stammen, Nederland en onze collectieve geschiedenis. En er zal een activatie plaatsvinden voor flow en visie.

Inhoud Elfen cursus – 3de graad

 • Elfenactivatie + oefeningen
 • Uitleg collectieve golven, geschiedenis en actiekaarten (boekje)
 • Uitleg elfenspelregels (live spelen)
 • 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

Prijs en opgave

 • Kosten voor de cursus,2 dagen: € 250,- (inclusief extra boekje)
 • level 1 de Trol
 • level 2 de Draak
 • level 3 de Elf

Informatie die up tot date is te vinden op facebook .

 

Belichaam je vrouwelijke zijn
Janneke en Willeke bundelen hun krachten in deze 2 daagse om het weten, het herinneren in jouw lichaam op een dieper niveau te verbinden, thuis te komen in jezelf, in jouw lichaam.
Ergens zijn we onszelf verloren, en in overleef stand geraakt. Pijn van afscheiding, vaak leven vanuit het hoofd, vergeten dat er een lichaam bij hoort. Een snelle hectische maatschappij met veel afleiding.
Ooit zaten we als stam samen rondom het vuur, verbonden met de elementen. We leefden onze vrouwelijke wijsheid, we leerden te luisteren naar de taal van het vuur, de lucht, het water en de aarde, we spraken met spirit, reisden tussen de verschillende werelden. We kregen de kennis door van onze (voor)moeders en stamoudsten, we groeiden om met lichaamsbewustzijn, de geheimen van ons lichaam.
Onze cellen mogen dit weten herinneren, het samen zijn, het weten en leven vanuit de oerkennis opgeslagen in ons eigen lichaam. De poort naar de bron. Geen gemakkelijke weg, het vraagt om te blijven, om volwassen te worden, om jezelf te (leren) dragen, om je schaduwkanten aan te kijken, om het niet te weten.
Deze 2 daagse combineren Willeke en Janneke het veld-werk met het lichaamswerk. Waar hou jij jezelf weg van je eigen lichaam bewonen, welke zielendelen staan klaar om tot jou te komen? Wat ligt er opgeslagen in je lichaam waar je niet bij wilt of kunt zijn.
Voel jij de roep om jou vrouw zijn op te halen en in deze 2 daagse jezelf dieper te verankeren met jouw oorsprong? Je baarmoeder als heilige plek, als heilige vrouwelijke bron aan te nemen? In deze 2 daagse verbind je je met jouw levensenergie door aanwezig te zijn in je bekken, je te verbinden met je innerlijke wijsheid, te zakken in het yin als poort naar de aarde. Voorbij het verhaal, voorbij de emotie, voorbij de weerstand. Daar is leegte, een stille plek, oneindigheid. Jouw oerkracht, jouw oorsprong.
Over ons:
Willeke kan vanuit invoelen, zuiverheid en ontrafelen van het mysterie steeds op iemand intunen om te voelen waar de blokkades vandaan komen. met haar ervaring en vertrouwen van het alwetend veld kan ze met oefeningen en opstellingen inzicht geven zodat je thuis kan komen met jezelf, alles een plek kan krijgen en je hart verder open kan in verbinding met je totale zijn.
Janneke is een krachtige spaceholder die met zuivere intuïtie, fijngevoeligheid, zachte kracht en een verfijnde afstemming een veilig veld neer zet.
Je wordt uitgenodigd in je lijf aanwezig te zijn, te leren subtiel waar te nemen en te blijven bij alles wat zich daar aandient zodat jij je vrouwelijkheid in haar puurste vorm zoals ze bedoeld is wakker mag maken, je dit leert belichamen en leven.
 
Praktisch:
Data:
Nieuwe data’svolgen
 
Kosten: 285 euro totaal voor beide data.
Meenemen: makkelijk zittende kleding, lunch voor potluck. Wij zorgen voor soep, thee en wat lekkers. Er volgt na aanmelding tzt een mail met aanvullende informatie.
Aanmelden:
Janneke info@sacredlifeforce.nl
Willeke helendoorspelen@gmail.com
Locatie:
Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Het Levenswiel – Zuiden –
Semester I – Fundament voor spirituele ontwikkeling
zie kopje levenswiel onder kopje workshops met het plusje kan je er heen.
 
 

Het Levenswiel Semester 2 – Het Westen
– Op eigen benen staan in je heilige ruimte.

zie kopje levenswiel onder kopje workshops met het plusje kan je er heen.

 
 
Sluit Menu