Workshops, trainingen en bijeenkomsten

Ik organiseer regelmatig trainingen om te leren begeleider te worden van het Elfenspel maar geeft ook regelmatig trainingen om je met het elfenspel te verdiepen zie de mogelijkheden op facebook of vraag naar de diverse  mogelijkheden.

Er zijn 3 mogelijkheden.

Level 1, de Trol – Openen van het verborgene

Op deze eerste cursus dag richten we ons op onze verborgen patronen en lagen zodat we die vervolgens ook bij anderen kunnen aanraken. Het is een begin van toegang krijgen tot het magische veld wat wij de blauwdruk noemen. Er is kennisoverdracht over de blauwdruk, de elementen, maar ook over de basisregels en rollen van het spel. Je ontvangt een boekje met de verschillende elementen en een activatie die je toegang geeft tot de blauwdruk.

Inhoud trollen cursus – 1ste graad

 • Trollenactivatie + oefeningen
 • Uitleg blauwdruk, elementen en rollen (boekje)
 • Uitleg elfenspelregels (live spelen)
 • 3 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

Prijs en opgave

 • Kosten voor de cursus: € 125,- (inclusief extra boekje)

 

Level 2, de Draak – Vergroten van draagkracht

Deze tweede dag gaat voornamelijk over een expansie van draagkracht. De groep bepaald de omvang van het spel, maar de begeleider zal vertrouwt moeten zijn in dat veld. Zodat hij of zij overal gemakkelijk in kan stappen, als het even vastloopt. Daarom gaat deze dag over dragen en leren we het werk te doen, wat gedaan mag worden voor resultaat. We delen op deze dag iets over de voorouderlijnen, en een activatie voor vergroten van je draagkracht.

Inhoud Draken cursus – 2de graad

 • Drakenactivatie + oefeningen
 • Uitleg draagveld, windrichtingen en krachten (boekje)
 • Uitleg elfenspelregels (live spelen)
 • 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

Prijs en opgave

 • Kosten voor de cursus: € 150,- (inclusief extra boekje)

 

Level 3, de Elf – Dansen in het collectieve veld

De derde dag gaat over leren de groep het werk laten doen. En als een elf er doorheen te dansen. Hier leer je gebruik te maken van bestaande velden, en dragen we manieren over om op een luchtige manier het spel te spelen. Dan kunnen we grotere werelden betreden, en collectieve dingen worden opgelost. We delen hier informatie over de stammen, Nederland en onze collectieve geschiedenis. En er zal een activatie plaatsvinden voor flow en visie.

Inhoud Elfen cursus – 3de graad

 • Elfenactivatie + oefeningen
 • Uitleg collectieve golven, geschiedenis en actiekaarten (boekje)
 • Uitleg elfenspelregels (live spelen)
 • 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

Prijs en opgave

 • Kosten voor de cursus,2 dagen: € 250,- (inclusief extra boekje)
 • level 1 de Trol
 • level 2 de Draak
 • level 3 de Elf

Informatie die up tot date is te vinden op facebook .

 

Belichaam je vrouwelijke zijn
Janneke en Willeke bundelen hun krachten in deze 2 daagse om het weten, het herinneren in jouw lichaam op een dieper niveau te verbinden, thuis te komen in jezelf, in jouw lichaam.
Ergens zijn we onszelf verloren, en in overleef stand geraakt. Pijn van afscheiding, vaak leven vanuit het hoofd, vergeten dat er een lichaam bij hoort. Een snelle hectische maatschappij met veel afleiding.
Ooit zaten we als stam samen rondom het vuur, verbonden met de elementen. We leefden onze vrouwelijke wijsheid, we leerden te luisteren naar de taal van het vuur, de lucht, het water en de aarde, we spraken met spirit, reisden tussen de verschillende werelden. We kregen de kennis door van onze (voor)moeders en stamoudsten, we groeiden om met lichaamsbewustzijn, de geheimen van ons lichaam.
Onze cellen mogen dit weten herinneren, het samen zijn, het weten en leven vanuit de oerkennis opgeslagen in ons eigen lichaam. De poort naar de bron. Geen gemakkelijke weg, het vraagt om te blijven, om volwassen te worden, om jezelf te (leren) dragen, om je schaduwkanten aan te kijken, om het niet te weten.
Deze 2 daagse combineren Willeke en Janneke het veld-werk met het lichaamswerk. Waar hou jij jezelf weg van je eigen lichaam bewonen, welke zielendelen staan klaar om tot jou te komen? Wat ligt er opgeslagen in je lichaam waar je niet bij wilt of kunt zijn.
Voel jij de roep om jou vrouw zijn op te halen en in deze 2 daagse jezelf dieper te verankeren met jouw oorsprong? Je baarmoeder als heilige plek, als heilige vrouwelijke bron aan te nemen? In deze 2 daagse verbind je je met jouw levensenergie door aanwezig te zijn in je bekken, je te verbinden met je innerlijke wijsheid, te zakken in het yin als poort naar de aarde. Voorbij het verhaal, voorbij de emotie, voorbij de weerstand. Daar is leegte, een stille plek, oneindigheid. Jouw oerkracht, jouw oorsprong.
Over ons:
Willeke kan vanuit invoelen, zuiverheid en ontrafelen van het mysterie steeds op iemand intunen om te voelen waar de blokkades vandaan komen. met haar ervaring en vertrouwen van het alwetend veld kan ze met oefeningen en opstellingen inzicht geven zodat je thuis kan komen met jezelf, alles een plek kan krijgen en je hart verder open kan in verbinding met je totale zijn.
Janneke is een krachtige spaceholder die met zuivere intuïtie, fijngevoeligheid, zachte kracht en een verfijnde afstemming een veilig veld neer zet.
Je wordt uitgenodigd in je lijf aanwezig te zijn, te leren subtiel waar te nemen en te blijven bij alles wat zich daar aandient zodat jij je vrouwelijkheid in haar puurste vorm zoals ze bedoeld is wakker mag maken, je dit leert belichamen en leven.
 
Praktisch:
Data:
Zondag 17 maart 2024
Zondag 14 april 2024
Kosten: 285 euro totaal voor beide data.
Meenemen: makkelijk zittende kleding, lunch voor potluck. Wij zorgen voor soep, thee en wat lekkers. Er volgt na aanmelding tzt een mail met aanvullende informatie.
Aanmelden:
Janneke info@sacredlifeforce.nl
Willeke helendoorspelen@gmail.com
Locatie:
Schouteveld
Schouteveld 1
5126 NB Gilze
Het Levenswiel – Zuiden –
Semester I – Fundament voor spirituele ontwikkeling
Het leven is heilig, een magische reis waarin ontdekken wie we werkelijk zijn. Jij bent een goddelijk wezen, met een menselijke ervaring. Jij bent al thuis in de lichtwerelden, en hebt als doel en missie dat licht te gronden, om de hemel op aarde te brengen.
 
Alles op aarde; de natuur, steenwezens, plantwezens, dieren, mensen, bergen, oceanen hebben diepere en hogere lagen. Oude inheemse volkeren leefden in harmonie met alle relaties in al deze lagen. Zij konden de taal van synchroniciteit lezen. Krachten en inwijdingen integreren uit ontmoetingen met krachtdieren, de toekomst zien in de wolken.
 
Het levenswiel brengt je opnieuw in contact met al deze werelden,
de dimensies van de aarde, de hemel en diepere delen van jezelf.
Het levenswiel ondersteunt je om de gebeurtenissen je leven te duiden,
zodat je steeds meer het goddelijke licht erdoor kunt zien schijnen.
Samen te werken met je bondgenoten, zielenfamilie en eeuwenoude voorouders.
Om te kunnen navigeren door de verschillende krachtvelden en dimensies starten we dit jaar met het Levenswiel
 
semester 1 – Het Zuiden – fundament voor spirituele ontwikkeling
 
<>
Iedereen heeft zijn eigen unieke pad van ascenscie. Dit pad opent door het opschonen van karmische belasting, helen van wonden, integreren van levenslessen, verbinden met krachtvelden, integreren van schaduwdelen en uitlijnen met je hogere zelf.
Steeds opnieuw openen er diepere lagen en krijg je tools en handvaten om daarin in te bewegen. Met krachtdieren, geleide reizen, huiswerk-opdrachten, systemisch werk, ceremonie, dans en sharing, ga je door jouw eigen unieke magische levenswiel.
 
<>
Het Zuiden is ons onderbewustzijn, de onderwereld en brengt ons in verbinding met dat wat diep is weggestopt. Wat we nog vasthouden aan pijn, remt ons in het heden en blokkeert wat ons toekomt. Als je de weg naar binnen neemt, kom je eerst langs gevoelens van de dag. Zak je dieper kom je bij oude pijn uit je jeugd, vorige levens. Als je nog dieper gaat kom je uit bij wonden uit je familie-lijn, stam zelfs van je volk of het collectief. Uiteindelijk kom je in de leegte. De grote baarmoeder waar alles uit is ontstaan. Alles wat daar sluimert kan uiteindelijk jouw leven gaan betreden. Hoe meer jij doorvoeld en vooraf neutraliseert, des te meer licht er in je leven binnen kan stromen. (tekst uit het Oerkrachtenspel)
 
<>
* werken met de basis van het levenswiel
* aanroepen van de vier windrichtingen
* werken met de magie van krachtdieren
* neerzetten van jouw heilige ruimte
* de waarde van ceremonie in je werk en leven
 
<>
* heling op diepe kernstukken vanuit je familiesysteem en vorige levens
* een heilige ruimte, de basis voor het indalen van je multidimensionale zelf
* inwijdingen bij specifiek horen bij jouw persoonlijke helings pad
* je diploma van het levenswiel zuiden – de basis
 
<>
* 8 weken met een groep door de basis van het levenswiel
* 4 losse dagen met verdieping, opstellingen, heling en activaties
* via de mail ondersteunende mails met opdrachten en meditaties
 
<>
Deze dagen worden gegeven door Willeke
Meditaties en achtergrond info van Jan Pieter
Voor semester 1 betaal je € 650.- euro
 
Dat is inclusief:
4 workshopdagen,
het studiemateriaal,
en de online-leeromgeving
 
Mail naar: info@schoolvanascensie.nl
Na opgave krijg je een factuur voor de aanbetaling van € 250,-
 
De voorbereiding begint dan. Het rest bedrag kan vooraf aan de dagen worden betaald.
 
 
Ruimte voor 8 personen
 
Het leven is heilig, een magische reis waarin ontdekken wie we werkelijk zijn. Jij bent een goddelijk wezen, met een menselijke ervaring. Jij bent al thuis in de lichtwerelden, en hebt als doel en missie dat licht te gronden, om de hemel op aarde te brengen.
Het levenswiel is geen opleiding, het is de magie van het leven zelf. Door systematisch door de verschillende levensgebieden heen te bewegen, wordt helder waar bepaalde krachten en blokkades zitten. Op deze magische reis komen je krachtdieren je vergezellen.
De krachtdieren staan symbool voor kwaliteiten die je al hebt bereikt, of nieuwe gaven en krachten die je mag activeren. Ze laten ook zien welke delen van je leven nog verwond zijn.
De magie ontstaat pas echt, wanneer de krachtdieren op een bepaalde plek in het levenswiel komen. Dan laten ze zien, hoe jij speelt en creëert, welke kracht je meesterschap is, hoe jij je heilige ruimte hebt te bewaken, wat de kracht is van je vrouwen- en mannenlijn etc.
 

* Het levenswiel brengt je opnieuw in contact met vele werelden de dimensies van de aarde, de hemel en diepere delen van jezelf.
* Het levenswiel ondersteunt je om de gebeurtenissen je leven te duiden, zodat je steeds meer het goddelijke licht erdoor kunt zien schijnen.
* Samen te werken met je bondgenoten, zielenfamilie en eeuwenoude voorouders.
* Om te kunnen navigeren door de verschillende krachtvelden en dimensies starten we in 2024 met:

 

Het Levenswiel Semester 2 – Het Westen
– Op eigen benen staan in je heilige ruimte.

Ook wel genoemd: “de Saboteur Ronde”

<>

Iedereen heeft zijn eigen unieke pad van ascenscie. Dit pad opent door het opschonen van karmische belasting, helen van wonden, integreren van levenslessen, verbinden met krachtvelden, integreren van schaduwdelen en uitlijnen met je hogere zelf.
Steeds opnieuw openen er diepere lagen en krijg je tools en handvaten om daarin in te bewegen. Met krachtdieren, geleide reizen, huiswerk-opdrachten, systemisch werk, ceremonie, dans en sharing, ga je door jouw eigen unieke magische levenswiel.
*
*
*
<>
Het Westen gaat over jouw plek op aarde. Het is waar de hemelrijken en de onderwereld samenkomen. Oude inheemse volkeren noemen dit, de Midden-wereld. In dit semester openen we een diepere laag van het Levenswiel. Er komen maar liefst 8 nieuwe posities bij.
Dit wordt ook wel de “saboteur ronde” genoemd. Op verschillende onderdelen van je leven zitten nog op te lossen stukken. Innerlijke delen die nog niet meewerken aan het realiseren van jouw droom op aarde. Het levenswiel brengt een kader waarin zichtbaar wordt waar deze zich bevinden: op je innerlijke kind, je vrouwenlijn of mannenlijn. Dit alles draagt bij aan jouw heilige ruimte, het kernthema van deze verdiepende ronde.
In deze fase leer je op eigen benen staan. Eigenaarschap nemen over jouw creatie. En daarmee je fundament verstevigen om uiteindelijk in de hogere dimensies te kunnen bewegen.
*
*
*
<>

* lezen in de blauwdruk (de akascha bibliotheek)
* de basis van systeem opstellen (je familiesysteem opschonen)
* naar het licht brengen van zielen (opschonen van plekken)
* het activeren van een krachtplaats (tempels bouwen)

<>

* werken met de verdieping van het levenswiel
* reizen in je voorouderlijke lijnen (vrouwen- en mannenlijn)
* onderscheid tussen innerlijke en externe saboteurs
* inzetten elfenspel en oerkrachten orakel bij hulpvragen
* samenwerken met je met je healing-lineage (oerstam)

<>

* heling op diepe kernstukken vanuit je familiesysteem en vorige levens
* verder loskomen van matrix, beknellende relaties
* een heilige ruimte, de basis voor het indalen van je multidimensionale zelf
* energie-management (waar lekt energie naar toe, hoe kun je begrenzen)
* kantelen van thema’s (karmische lagen zelf kantelen)
* celregeneratie (loskomen van condioneringen & identificaties)
* inwijdingen bij specifiek horen bij jouw persoonlijke helings pad
* je diploma van het levenswiel westen – heilige ruimte

<>

* 13 weken met een groep door de verdieping van het levenswiel
* 4 losse dagen met verdieping, opstellingen, heling en activaties
* 13 mails met verdieping, achtergrondinformatie en meditaties

<>

Deze dagen worden gegeven door Willeke
Meditaties en achtergrond info van Jan Pieter
Om mee te kunnen doen aan semester 2
heb je semester 1 – het zuiden afgerond.
Voor semester 2 betaal je € 650.- euro

Na opgave krijg je een factuur voor de aanbetaling van € 250,- De voorbereiding begint dan. Het rest bedrag kan vooraf aan de dagen worden betaald.

<>

* 4 losse dagen,
* het studiemateriaal,
* en de online-leeromgeving

 
Sluit Menu