Producten en diensten

Kaart trekken/ kaart legging

In mijn werk met mensen gebruik ik altijd de Elfenspel kaarten of de kaarten uit ons nieuwe deck van het oerkrachtenorakel. ( mijn zelfgeschilderde kaarten), of het nu een meditatie, een training of een sessie is. De kaarten zijn zo goed en geven altijd datgene wat nodig is. Het Elfenspel en het Oerkrachtenorakel zijn krachtige magisch spelen wat heel veel inzichten geeft en wat je als orakelkaarten kan gebruiken of in zetten voor een opstelling.. We kunnen een kaart trekken voor nu en een kaart voor de toekomst, het werkt heel goed om er 1 voor de sessie te trekken en 1 er na.

Uitgebreide legging bv medicijnwiellegging

Deze legging is gebaseerd op het oude medicijnwiel van de natuurvolkeren maar heeft een moderne eigentijdse vorm gekregen. Met deze legging kun je een vraag beantwoorden waar je nu staat ten opzichte van je vraag. Het is een legging waar je langere tijd mee kan werken. Je werkt met de 4 windrichtingen en de 4 basis elementen wat een heel helder beeld geeft over je leven. Uiteindelijk kom je in het midden uit en integreer je een nieuwe kracht. Mochten er vragen of diepere stukken uit naar voren komen kunnen we een afspraak maken voor een aanvullende sessie. Of ter plekke een opstelling doen wat het veld aangeeft wat nodig is.

Mediumschap en transhealing

Sessie medium en transhealing. Healing wordt gegeven in een trance staat of tewel een verhoogde staat van bewustzijn. er kan gebruik worden gemaakt van aura ,lichaam en geest om zo te reizen tussen de blokkades die jouw belemmeren om door te kunnen groeien of te genezen. We reizen samen in jouw onderbewustzijn en reizen door andere levens en dimensies. Maken contact of je lifters of schaduwen bij je hebt die nog steeds iets van je willen. Deze zijn op een simpele manier om te buigen en naar het licht te brengen,

Sessie creatieve counseling

Het gedachtegoed van creatieve counseling komt voort uit de humanistische psychologie en psychsynthese. Hierin ga je op zoek naar je eigen innerlijke wijsheid en leer je weer stuurman of stuurvrouw te worden in je eigen leven. Het leren stoelt zich op het ervaringsgericht leren. Als je weer leert om je creatieve vermogen aan te spreken leer je ook weer om in je dagelijkse leven vrij te zijn, te zoeken naar mogelijkheden in plaats van vast te blijven zitten in beperkingen. Het is een methode om weer dichter bij je gevoel te komen en te vinden wie je werkelijk van binnen bent. Hoe meer je jezelf weer leert liefhebben hoe gemakkelijker het wordt om de ander te omarmen. Als coach, observant en vertaler kan ik je helpen om je innerlijke weg weer terug te vinden. Het is een sessie waarin we met creatieve materialen; verf, stift, tijdschriften, klei…op zoek kunnen gaan naar de antwoorden die in jezelf al aanwezig zijn. Je hoeft er niet creatief voor te zijn. Het gaat niet om iets moois te maken. Iedereen kan het! Door te spelen maak je weer diep van binnen contact met jezelf, leer je je eigen antwoorden vinden en kijk je weer anders tegen je obstakels aan.

Familie opstellingen met groepen

Het nieuwe opstellen wordt gekenmerkt door minder te praten waardoor de opstellingen dieper gaan en objectiever zijn. Het is durven vertrouwen op ons gevoel en onze intuitie. Het is op zoek gaan naar antwoorden en nieuwe inzichten maar vooral het werkelijk doorleven van de oude emotionele wonden en verborgen stukken. Door ze aan te gaan ontstaat opnieuw stroming. Door het werken in stilte laat het nieuwe opstellen de ruimte aan de client om zelf te voelen. De gehele groep voelt het veld en een thema wat aangeraakt mag worden geldt vaak voor alle aanwezigen zodat het voor iedereen heilzaam is om bij aanwezig te zijn. Door te leren op verschillende posities te staan open je delen in jezelf en leer je jezelf kennen in alle facetten. Ik werk op de eerste woensdag van de maand op Ann;s hoeve met groepsopstellingen. Daar worden 2 vragen opgesteld en er is altijd ruimte voor representanten.

Blaadjes methode opstelling

Ik ben vanuit mijn ervaringen aangesloten op het veld wat bij een ander vast zit en kan je ondersteunen om de stap te maken in datgene wat opheldering vraagt. Een verborgen stuk, een vast patroon wat steeds terug komt, iets wat je niet snapt maar wat wel voelbaar is. Meer zicht op datgene wat je nog steeds niet doet maar wat je eigenlijk zou willen gaan doen. Zicht op datgene wat je tegen houdt om te veranderen. Het is een sessie waarin we gebruik maken van het alwetend veld wat altijd aanwezig is. Als klant zet je zelf de naam op een blaadje en een kijkrichting. Door samen een vraag te formuleren wat speelt. Ontstaat er een spelend veld waarop we diep kunnen voelen. Als coach, ben ik reisbegeleider en voel mee wat er zich in het veld afspeelt hierdoor kunnen we dieper zakken in het systeem. Ik zal eerst zelf op de blaadjes staan zodat het dieper geopend kan worden, Non verbaal krijg je lichaam de meest zuivere weerspiegeling van het zielsveld waardoor er heling kan ontstaan. Het is enorm krachtig geschikt voor vastzittende patronen waar je niet uitkomt, onverwerkte emoties die aangekeken mogen worden, emoties die je niet snapt en steeds op je pad komen, stukken uit je vrouwen of mannenlijn waar je meer inzicht in wil krijgen. een familielid die overleden is, werk wat niet stroomt. ziektes of klachten etc. Ik heb ook het vermogen om multi dimensionale opstellingen te doen. Ik kan werken in het nu, in het verleden, vorige levens maar ook ,et onze ziele levens vanuit andere dimensies. Ik werk met een individu maar ook met een heel gezin. als er iets in het gezin moet worden aangekeken wat teveel aandacht vraagt voor de overige gezinsleden. bv als 1 kind heel veel aandacht vraagt, angsten heeft, onverklaarbare pijnen, heel dominant is steeds de aandacht vraagt, niet kan slapen.etc. Dus vraag naar de mogelijkheden. er is veelmogelijk,

Aansprakelijkheid/ zorgverzekering

Het is belangrijk om altijd de eigen verantwoordelijkheid te nemen in elk proces waarin je je bevindt. Vanuit die reden kan ik als coach niet aansprakelijk zijn voor de ontwikkeling van je levensweg. Alleen jij kan je eigen weg lopen en alles op je pad aangaan vanuit vertrouwen en je eigen weten. Door met mij te werken moet je bereid zijn je eigen verantwoordelijkheid te dragen en de wil hebben om aan je persoonlijk ontwikkelingsproces te werken. Doordat ik geen psycholoog of therapeut ben kan mijn coaching niet vergoed worden door je verzekering. Voel of het je waard is de investering in jezelf aan te gaan.

Sluit Menu